Vulin: Inficirani vojnici dobro, 642 vojnika u samoizolaciji

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Mar.2020, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Inficirani vojnici dobro, 642 vojnika u samoizolaciji

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je jutros da je devet vojnika koji su inficirani na severu Srbije dok su kontrolisali građane prilikom prelaska granice dobro i da se nada njihovom brzom oporavku.

"Imamo i 642 vojnika u samoizolaciji, jer su bili u kontaktu sa obilelima, prati se njihovo zdravstveno stanje", rekao je Vulin za televiziju Pink.

On je naveo da se u privremenoj bolnici na Beogradskom sajmu nalazi 30-tak pacijenata sa lakšim simptomima i da je disciplina >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vojnička.

"Ustaje se izumeju 6.00 i 6.30 časova, leže u 22.00, sve je isplanirano, imaju 24-časovni lekarski nadozor", rekao je Vulin.

On je naveo da su kineski lekari bili izuzetno zadovoljni kako je uređena privremena bolnica na sajmu i primetili da je to "srpska brzina".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.