Vulin: Đilas bi nasiljem na vlast

Izvor: RTS, 14.Dec.2019, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Đilas bi nasiljem na vlast

Srpski ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalsta (PS) Aleksandar Vulin ocenjuje da jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Dragan Đilas zahtevom da se i u Srbiji formira vlada po "makedonskom scenariju", na osnovu sporazuma vlasti i opozicije, želi da na vlast dođe bez izbora.
Aleksandar Vulin navodi da bi Dragan Đilas hteo da na vlast dođe bez izbora.

"Đilas je bez rada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stekao stotine miliona evra, zato bi da i na vlast dođe bez izbora. Znamo da on želi makedonski scenario, zato je njegov radnik Boško Obradović pokušao da upadne u RTS i Skupštinu Srbije, da bi kao u Makedoniji bilo krvavih glava, i nasilja", rekao je Vulin.
U saopštenju za javnost, on je podsetio da je Đilas "vlasnik" vanparlamentarne stranke, ali da postavlja zahteve kao da je neko glasao za njega i kao da ima većinu.
"Jeste Đilas više hiljada puta bogatiji od (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića, ali to za Vučića nije argument, a nije ni za Srbe. Ako Đilas lepo zamoli, kao što ume da moli kad god mu treba pomoć i lična zaštita, treba ga saslušati, ako zahteva, onda slobodno može i da ćuti", naveo je Vulin.
Dodaje da Đilas "ne žali za Srbima proteranim iz Hrvatske, ne žali za pobijenim u 'Oluji', ne žali zbog neisplaćenih penzija i opljačkane imovine Srba, ali žali za kafom u Zagrebu".
"Taman toliko vredi i njegova politika, kao šolja kafe", zaključio je ministar odbrane i predsednik PS-a.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Đilas bi nasiljem na vlast

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Dec.2019

Ministar odbrane Srbije i predsednik Pokreta socijalsta (PS) Aleksandar Vulin izjavio je "da jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Dragan Đilas zahtevom da se i u Srbiji formira vlada po "makedonskom scenariju", na osnovu sporazuma vlasti i opozicije, želi da na vlast dođe bez izbora"..."Đilas...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.