Vulin: Đilas bi nasiljem na vlast

Srpski ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalsta (PS) Aleksandar Vulin ocenjuje da jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Dragan Đilas zahtevom da se i u Srbiji formira vlada po "makedonskom scenariju", na osnovu sporazuma vlasti i opozicije, želi da na vlast dođe bez izbora.

Aleksandar Vulin navodi da bi Dragan Đilas hteo da na vlast dođe bez izbora.

"Đilas je bez rada stekao stotine miliona evra, zato bi da i na vlast dođe bez izbora. Znamo da on želi makedonski scenario, zato je njegov radnik Boško Obradović pokušao da upadne u RTS i Skupštinu Srbije, da bi kao u Makedoniji bilo krvavih glava, i nasilja", rekao je Vulin.

U saopštenju za javnost, on je podsetio da je Đilas "vlasnik" vanparlamentarne stranke, ali da postavlja zahteve kao da je neko glasao za njega i kao da ima većinu.

"Jeste Đilas više hiljada puta bogatiji od (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića, ali to za Vučića nije argument, a nije ni za Srbe. Ako Đilas lepo zamoli, kao što ume da moli kad god mu treba pomoć i lična zaštita, treba ga saslušati, ako zahteva, onda slobodno može i da ćuti", naveo je Vulin.

Dodaje da Đilas "ne žali za Srbima proteranim iz Hrvatske, ne žali za pobijenim u 'Oluji', ne žali zbog neisplaćenih penzija i opljačkane imovine Srba, ali žali za kafom u Zagrebu".

"Taman toliko vredi i njegova politika, kao šolja kafe", zaključio je ministar odbrane i predsednik PS-a.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво