Vukomanović: Vlada donela autentično tumačenje zakona

Izvor: Beta Video, 17.Mar.2017, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukomanović: Vlada donela autentično tumačenje zakona

BEOGRAD - Poslanica Nove Srbije- Pokret za spas Srbije Dijana Vukomanović istakla je da vladajuća večina je u poslednjim danima decembra donela autentično tumačenje kojim se menja Zakon o eksproprijacji. i ukaže da Aleksandar Vučić namerava da svojevoljno trguje i odlučuje ne samo o javnoj imovini, nego i o privatnoj imovini. ``Krunski dokaz za to je sve što se dešavalo i što nije istraženo, rezrešeno i sankcionisano u slučaju Savamale``, rekla je ona. (CH6)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vukomanović: Stalno koristim priliku da se obratim javnosti

Izvor: Beta Video, 17.Mar.2017

BEOGRAD - Poslanica Nove Srbije- Pokret za spas Srbije Dijana Vukomanović rekla je da je zbog suspendovanja skupštine iskoristila priliku da se na ovaj način obrati javnosti. (CH5)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.