Vuk Jeremić napušta Savez za Srbiju: Narodna stranka puca po šavovima

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 13:56

Vuk Jeremić napušta Savez za Srbiju: Narodna stranka puca po šavovima

Glavni odbor Narodne stranke trebalo je da se održi danas.

U Narodnoj stranci danas su odlučili da napuste Savez za Srbiju i u Skupštini grada Beograda napuštaju samostalno.

Mediji prenose da se ovoj odluci suprotstavio deo članstva, među kojima je i Nikola Jovanović, potpredsednik Narodne stranke i šef odborničke grupe u Skupštini grada.

On se po svoj prilici ne slaže sa ovakvom politikom i želeo bi da njegova partija ostane u Savezu za Srbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da se zadrži jedinstvo opozicije. Sa druge strane, Jeremić se zalaže za samostalan nastup na političkoj sceni, prenose izvori koji su upućeni na dešavanja.

Takođe, postoje i informacije da je Jovanović već prešao u Đilasov SSP i napustio Vuka Jeremića.

Glavni odbor Narodne stranke trebalo je da se održi danas, ali je odložen zbog sukoba koji se pojavio među članstvom.

Ranije, 23. juna je održana sednica Pedsedništva ove partije na kojoj je donet zaključak o samostalnom delovanju u budućnosti, te da je misija Saveza za Srbiju okončana nakon izbora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.