Vučić uputio poruku izraelskom premijeru Netanijahuu nakon što je hospitalizovan

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 22:47

Vučić uputio poruku izraelskom premijeru Netanijahuu nakon što je hospitalizovan

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je poželeo brz oporavak izraelskom premijeru Benjaminu Netanijahuu, koji je u subotu primljen u bolnicu.

- Želim brzo ozdravlјenje premijeru Izraela Benjaminu Netanijahuu, kako bi mogao da nastavi da vodi svoju zemlјu u ovim izazovnim vremenima. Uz dobro zdravlјe i snagu, želim Vam da još više radite na napretku Vaše zemlјe i naroda - napisao je predsednik Vučić na zvaničnom Tviter nalogu predsednikrs.

Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Izraela Benjamin Netanijahu (73) je u subotu hospitalizovan, ali kako je objavljeno, izaći će danas iz bolnice nakon što je preko noći ostao na posmatranju u medicinskom centru Šeba u gradu Ramat Gan, kako navodi Tajms of Izrael, zbog "očigledne dehidracije".

Желим брзо оздрављење @netanyahu, како би могао да настави да води своју земљу у овим изазовним временима. Уз добро здравље и снагу, желим Вам да још више радите на напретку Ваше земље и народа.

— Александар Вучић (@predsednikrs) July 16, 2023

Iz njegovog kabineta danas je saopšteno da je naknadnim medicinskim testovima utvrđeno da nema zdravstvenih problema zbog kojih bi trebalo da dalje ostaje u bolnici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.