Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Sep.2018, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u petak i subotu u Nišu, otvara Cumtobel i Imi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće u petak, 28. septembra svečanom otvaranju fabrike za proizvodnju rasvete "Cumtobel", a u subotu otvaranju fabrike automobilskih komponenti "Imi" u Niškoj Banji.

Zvanične potvrde o otvaranju fabrika još nisu stigle iz kabineta predsednika i Gradske kuće u Nišu, ali niški naprednjaci uveliko najavljuju Vučićev dolazak tim povodom.

Poziv za svečano otvaranje fabrike novinarima je stigao iz "Cumtobela" i u njemu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << se navodi da će prisustvovati predsednik Srbije i predstavnici austrijske kompanije, austrijski zvaničnici i predstavnici grada Niša.

Prema nedavnim izjavama šefa "Cumtobel grupacije" Alfreda Feldera, u pogonu te kompanije u Nišu već je upošljeno 300 radnika, a kada fabrika bude radila punim kapacitetom biće ih do 1.000.

"Cumtobel" je u otvaranje pogona u Nišu u kome će se proizvoditi sijalice i komponenete za rasvetu uložio 30 miliona evra.

Filipinska Kompanija "Imi" koja je izgrađena na "Loznom kalemu" pored Niške Banje, proizvodiće elektronske auto-komponente, a u njenom pogonu biće upošljeno 1.250 radnika, od kojih 500 inženjera.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vučić ovog vikenda otvara dve fabrike u Nišu

Izvor: juGmedia, 26.Sep.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće u petak, 28. septembra svečanom otvaranju fabrike za proizvodnju rasvete „Cumtobel“, a u subotu otvaranju fabrike automobilskih komponenti „Imi“ u Niškoj Banji, navodi se u pozivu za svečano otvaranje fabrike koji je stigao novinarima...U...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.