Vučić stiže u manastir Prohor Pčinjski: Na putu do tamo posetio vinariju u Vranju FOTO

Izvor: B92, 13.Jun.2021, 11:47

Vučić stiže u manastir Prohor Pčinjski: Na putu do tamo posetio vinariju u Vranju FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram profilu da je na putu do manastira Prohor Pčinjski, po ko zna koji put posetio "fantastičnu vinariju"

On je uz fotografiju napisao: "Na putu do manastira Prohor Pčinjski, po ko zna koji put sam posetio fantastičnu vinariju u Vranju i dosađivao našim domaćinima".

"Onako uzgred, uz divnu pitu od koprive probali smo i mladi barikirani šardone, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << beli sovinjon i tamjaniku. Čestitam porodici Aleksić na svemu što su do sada uradili i želim im uspeh u budućnost".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srdačan pozdrav i narodna nošnja; Dobrodošlica za Vučića FOTO

Izvor: B92, 13.Jun.2021

Vranje -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u manastir Svetog Prohora Pčinjskog, a na Instagram profilu objavio je fotografiju dočeka..."Hvala na dobrodošlici", napisao je Vučić je uz fotografiju...Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas svečanoj akademiji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.