Vučić sa Orbanom i Sijartom: Prijateljstva se dugo i pažljivo grade

Izvor: B92, 25.Mar.2023, 11:33

Vučić sa Orbanom i Sijartom: "Prijateljstva se dugo i pažljivo grade"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom i ministrom spoljnih poslova Peterom Sijartom.

"Prijateljstva se dugo i pažljivo grade, učvršćuju se i jačaju u teškim vremenima, a ona prava su dragocena baš zato što su izuzetno retka, pogotovo u politici i naročito u današnje vreme", napisao je Vučić uz fotografiju na svom Instagram profilu.

Dodao je da su razgovarali o razvoju geopolitičke situacije, procenama, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << planovima, novim projektima i saradnji, o budućnosti.

"Uvek odgovorno, ozbiljno, iskreno, uz poštovanje i poverenje", zaključio je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"PRIJATLEJSTVA JAČAJU U TEŠKIM VREMENIMA" Vučić sa Orbanom i Sijartom o geopolitičkoj situaciji, projektima i saradnji (FOTO)

Izvor: Blic, 25.Mar.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom i ministrom spoljnih poslova Peterom Sijartom, sa kojima je razgovarao o razvoju geopolitičke situacije, procenama, planovima, novim projektima i saradnji.

Nastavak na Blic...

Vučić sa Orbanom i Sijartom: Prijateljstva jačaju u teškim vremenima

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Mar.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom i ministrom spoljnih poslova Peterom Sijartom, sa kojima je razgovarao o razvoju geopolitičke situacije, procenama, planovima, novim projektima i saradnji. “Sa Viktorom Orbanom i Peterom Sijartom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.