Vučić prisustvovao na Olimpijadi znanja iz ruskog jezika na kojoj je učestvovala njegova ćerka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2017, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić prisustvovao na Olimpijadi znanja iz ruskog jezika na kojoj je učestvovala njegova ćerka (FOTO)

Nije krio zadovoljstvo što je njegova ćerka učestvovala na ovako značajnom takmičenju

Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je sinoć, u svojstvu roditelja i gosta, svečanom proglašenju pobednika Olimpijada znanja iz ruskog jezika, fizike, hemije i matematike, na kojoj je učestvovala i njegova ćerka Milica.

Ponosni tata nije krio zadovoljstvo što je njegova ćerka učestvovala na ovako značajnom takmičenju, pa se fotografisao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Milicom koja se za ovu priliku pojavila u ruskoj narodnoj nošnji.

Татино сунце. pic.twitter.com/V4ckx91bTc

— Александар Вучић (@avucic) May 28, 2017

Nagrađeni su učenici osnovnih i srednjih škola i studenti fakulteta širom Srbije, dok su na Olimpijadi iz ruskog jezika učestvovali i takmičari iz Republike Srpske, Bugarske i Crne Gore.

Olimpijadu znanja kroz program "Energija znanja", čiji pobednici potom predstavljaju Srbiju na međunarodnim takmičenjima širom sveta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.