Vučić objavio fotografiju sa ćerkom Milicom koja je obučena u rusku nošnju (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Maj.2017, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić objavio fotografiju sa ćerkom Milicom koja je obučena u rusku nošnju (FOTO)

Premijer i budući predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na svom Tviter profilu objavio fotografiju sa ćerkom Milicom. 

Na fotografiji je Milica obučena u tradicionalnu rusku nošnju, a povod za fotografisanje je svečano proglašenje pobednika na Olimpijadi znanja iz ruskog jezika, fizike, hemije i matematike u Ruskoj školi, na kojoj je učestvovala i Milica.

- Tatino sunce - glasi komentar ispod fotografije koju je objavio Aleksandar Vučić. Izabrani predsednik Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je Olimpijadi znanja prisustvovao u svojstvu roditelja.

Na Olimpijadi znanja nagrađeni su učenici osnovnih i srednjih škola i studenti fakulteta širom Srbije, dok su na Olimpijadi iz ruskog jezika učestvovali i takmičari iz Republike Srpske, Bugarske i Crne Gore.

Olimpijadu znanja kroz program "Energija znanja", čiji pobednici potom predstavljaju Srbiju na međunarodnim takmičenjima širom sveta, podržava kompanija NIS petu godinu za redom.

Podsetimo, Vučić je danas najavio da će svi u javnom sektoru imati veće plate nego ikad. Više o tome možete pročitati >> OVDE.

Pogledajte fotografiju Aleksandra Vučića sa ćerkom Milicom:

Татино сунце. pic.twitter.com/V4ckx91bTc

— Александар Вучић (@avucic) May 28, 2017

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vucic objavio fotografiju sa cerkom Milicom koja je obucena u rusku nosnju (FOTO)

Izvor: medio.rs, 28.Maj.2017

Povod za fotografisanje je svečano proglašenje pobednika na Olimpijadi znanja iz ruskog jezika, fizike, hemije i matematike u Ruskoj školi, na kojoj je učestvovala i Milica

Nastavak na medio.rs...

Milica, tatino sunce

Izvor: Večernje novosti, 28.Maj.2017

Premijer Aleksandar Vučić prisustvovao svečanosti u Ruskoj školi u Beogradu u svojstvu roditelja. Proglašeni pobednici tradicionalne Olimpijade znanja PREDSEDNIK Vlade Srbije i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je juče, u svojstvu roditelja i gosta,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.