Vučić posetio Mandića na VMA

Izvor: RTS, 13.Jun.2020, 12:50

Vučić posetio Mandića na VMA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučih posetio je predsednika crnogorske opozicione stranke Nova srpska demokratija Andriju Mandića, koji je operisan na VMA u Beogradu i poželeo mu uspešan oporavak.
"Uspešan oporavak prijatelju Andriji Mandiću i skori povratak redovnim obavezama!", napisao je Vučić na Instagram nalogu Budućnost Srbije AV, uz fotografiju sa Mandićem.

Mandić je juče transportovan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << helikopterom Helikopterskog servisa Republike Srpske iz Trebinja u Beograd, na Vojno-medicinsku akademiju, prenela je RTRS.
On se juče ujutro javio u Hitnu medicinsku pomoć, zbog bolova i mučnine uzrokovanih kamenom u žuči.
Potpredsednik Nove srpske demokratije Slaven Radunović izjavio je da je operacija Mandića prošla uspešno i da se on dobro se oseća.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Vučić obišao Andriju Mandića: Uspešan oporavak PRIJATELjU!

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2020

Lider Demokratskog fronta Andrija Mandić je uspešno operisan i trenutno se oporavlja u šok sobi na VMA PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obišao je lidera Demokratskog fronta, Andriju Mandića, koji je juče operisan i nalazi se na Vojnomedicinskoj akademiji. Predsednik...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.