Predsednik Vučić obišao Andriju Mandića: Uspešan oporavak PRIJATELJU!

Novosti onlajn

13. 06. 2020. u 11:25

Lider Demokratskog fronta Andrija Mandić je uspešno operisan i trenutno se oporavlja u šok sobi na VMA

Председник Вучић обишао Андрију Мандића: Успешан опоравак ПРИЈАТЕЉУ!

Foto: Instagram

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obišao je lidera Demokratskog fronta, Andriju Mandića, koji je juče operisan i nalazi se na Vojnomedicinskoj akademiji.

Predsednik je na Instagram profilu “Budućnost Srbije AV” podelio fotografije sa Andrijom Mandićem.

- Uspešan oporavak prijatelju Andriji Mandiću i skori povratak redovnim obavezama! - napisoa je predsednik uz ovu objavu.

Podsetimo, lider Demokratskog fronta Andrija Mandić je uspešno operisan i trenutno se oporavlja u šok sobi na VMA.

Juče su se lideru Demokratskog fronta aktivirali problemi sa žučnom kesom. Zbog nesnosnih bolova, lider DF je najpre primljen je u bolnicu u Trebinju.

Andrija Mandić se našao u Republici Srpskoj pošto je vraćen sa graničnog prelaza sa Crnom Gorom, gde su crnogorski granični policajci želeli da provere odakle se vraća, odnosno da li je bio u Srbiji, odakle je u Crnu Goru zabranjen ulazi bez prethodnog karantina i mera izolacije.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (51)

Mile

13.06.2020. 13:32

Ovo je obicna soba , a ne sok soba . U sok sobi nisu moguce posete i pacijenti nemaju pidzame. Po ovom flasteru , ocigledno se radi o Laparaskopskoj operaciji . To se lezi ukupno 1 dan u bolnici i ne ide se ni u kakvu sok sobu . Mozda Mandic ostane i koji dan duze jer ne moze na kucni oporavak posto je iz CG .

црни

13.06.2020. 14:14

Сви Срби те желе брз и безболан опоравак Андрија Мандићу. Сви Срби за једног Србина, један Србин за све Србе. Сви Срби су једно биће ма где били.

Dule

13.06.2020. 15:59

Prijatelji se obilaze i kad je sve dobro i onda kad nije, podrska u ovim trenucima puno znaci, zelimo Mandicu brz oporavak i srecan povaratak na duznost.

Rajko Zoric

13.06.2020. 18:40

Cuvaj se prijatelju i brate, hvala sto si uz nas narod i sto odolevas svim iskusenjima i provokacijama kojima si izlozen od strane siptarskog pulena Mile Djukanovica!!!!!

David

13.06.2020. 19:44

Našeg dragog prijatelja iz Crne Gore, Andriju Mandić baš su zadesile neke ružne stvari poslednjih dana. Ova operacija je dobro prošla, nadam se da će se brzo oporaviti, a onda pravac svojoj kući, ako ga Milo pusti. Ako ne, biće naš dragi gost, kao i svako iz Crne Gore.

Darko

13.06.2020. 20:56

Srpski prijatelju, budi jak i snazan kao i uvek do sada, prebrodices i ovu trenutnu krizu i izaci kao pobednik.

MAKSS84

14.06.2020. 00:46

Vucic je osecajan covek i zato je Mandica posetio u bolnici i licno mu pozeleo brz oporavak.