Vučić objavio novi snimak: Ispratio sam neke drage ljude, dodelio stipendije i pričao o investicijama VIDEO

Izvor: B92, 09.Jul.2022, 08:36

Vučić objavio novi snimak: "Ispratio sam neke drage ljude, dodelio stipendije i pričao o investicijama" VIDEO

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu “buducnostsrbijeav”.

Vučić je podelio snimak na kom je sumirao šta je sve radio ove nedelje, rekavši da je dodeljivao stipendije, obišao vredne domaćine, ali i imao sjajne razgovore o investicijama za Srbiju.

"Ove nedelje sam ispratio neke drage ljude i prijatelje Srbije, dodelio stipendije još jednoj grupi izuzetno uspešnih mladih ljudi, obišao nekoliko vrednih domaćina i čuo njihovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mišljenje o tome šta je Srbiji potrebno da bi bila još bolja i uspešnija. Imao sam i sjajne razgovore o investicijama, planovima i projektima koji su u toku i onima koji će se tek realizovati", napisao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.