Vučić o uniji: Nek se deca igraju...

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2016, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o "uniji": Nek se deca igraju...

Igrama za malu decu i neozbiljnom pričom nazvao je premijer Aleksandar Vučić "uniju" albanskih opština koja su navodno formirale u ponedeljak, na Dan albanske zastave, Tirana, Priština, Tetovo, Ulcinj i Preševo.

- Kakve albanske opštine, to su igre za malu decu, pomislili da su mnogo opasni...To je priča za njihove birače. I Šta radi ta Omnija? Štampaju zastave i hemijske olovke - primetio je Vučić, odgovarajući na pitanja novinara na pres konferenciji s liderom grčke >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Nove demokratije Kirijakosom Micotakisom.

Kad nemate narodu šta da ponudite, dodao je, ekonomski rast i ozbiljne reforme, onda pričamo dečije price.

- A ja vas pitam, šta se juče i danas promenilo, u Preševu? Da nisu odvojili deo Srbije? Ne bih rekao. Tako da to je neka se deca igraju, ako im je tako lakše... Nisam se mnogo nasekirao - dodao je Vučić.

Napomenuo je, međutim, da u psihološkom smislu to može biti delom opasno, jer nekim ljudima, kako je objasnio, može da izgleda da su napravili nesto veliko, i s druge strane to svakako ne doprinosi boljim odnosima na zapadnom Balkanu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.