Vučić o napadu opozicije: Dok su bili na vlasti sve su izgubili, umeli su jedino da nas dovedu do bankrotstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2018, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o napadu opozicije: Dok su bili na vlasti sve su izgubili, umeli su jedino da nas dovedu do bankrotstva

Istakao je da su "oni" sve rekli od 2004. do 2008. i do 2012

Napadaju me oni koji su, dok su bili na vlasti, izgubili sve što se može izgubiti, rekao je predsednik Aleksandar Vučić reagujući na kritike i napade opozicije povodom događa vezanih za hapšenje Marka Ðurića na Kosovu.

Pročitajte i:

- Koga drugog bi napadali? Neće valjda Albance da napadaju, pošto smo Marko i ja dogovorili da izvedemo sve to, ali nam je malo izmaklo kontroli, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su ga malo jače prebili nego što smo očekivali - ironično je odgovorio Vučić na pitanje novinara o tvrdnjama opozicije da je hapšenje Ðurića bilo unapred dogovoreno, režirano, smišljeno "žrtvovanje"...

.

- Sve smo izgubili u njihovo vreme, sve što smo mogli izgubiti i što nismo čak ni sanjali. Otišla je Crna Gora, Kosovo je postalo nezavisno bar za jedan deo zemalja, a njihova jedina reakcija je bila - da nas dovedu do bankrotstva. To je jedino što su mogli da urade - objasnio je on.

Vučić je kritikovao da su pripadnici aktuelne opozicije tada samo ćutali na sve to, jer su se tukli među sobom, pošto su se borili ko će vladati i ko će uzeti kasu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.