Vučić o Vučićeviću u zatvoru: Nije pravedno i nije pravično

Izvor: B92, 03.Apr.2023, 15:39

Vučić o Vučićeviću u zatvoru: "Nije pravedno i nije pravično"

Presuda Draganu J. Vučićeviću nije pravedna, a ni pravična, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Neću da ulazim u presudu i nemam pravo kao predsednik da kritikujem. Nije pravedno i nije pravično. Ja ne mogu da rušim pravni poredak. On se već nalazi na odsluženju kazne, to nije dobro za Srbiju", rekao je vučić i dodao:

"Nadam se da će u danima koji su pred nama da se to reši. Ono što je opasno tu je činjenica da se on sada vodi u krivično pravnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << evidenciji. On se vodi kao kriminalac jer je odgovorio na uvrede. On ima obavezu prema svojoj deci, da izađe i brine o njima i to je mnogo preča obaveza od toga da svima nama otvara oči i pokazuje nam koliko licemerja ima".

On je pozvao Vučićevića da uplati svotu novca koju je sud naložio.

"I današnji dan je već previše, razmisli o svojoj deci i uplati novac... Mislim da je to najbolji savet za tebe i tvoju porodicu i učiniš to, a zatim da govoriš o tom licemerju i duplim standardima", naveo je Vučić.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Presuda Vučićeviću nije pravedna ni pravična

Izvor: Blic, 03.Apr.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da presuda glavnom i odgovornom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću zbog verbalnog delikta nije pravedna ni pravična.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.