Vučić o Dodikovom dokumentu: Ja u tome nisam učestvovao

Izvor: B92, 21.Avg.2020, 11:40

Vučić o Dodikovom dokumentu: Ja u tome nisam učestvovao

Beograd -- Predsednik Srbije izjavio da je primio dokument iz Republike Srpske, kao i da ga je već pročitao, ali da će ga još nekoliko puta pročitati.

Reč je, podsetimo, o dokumentu o kom je ranije govorio srpski član Predsedništva RS Milorad Dodik, i koji potvrđuje, kako je objašnjeno, nedvosmisleno, politiku dvostrukih aršina koju međunarodna zajednica sprovodi kad je reč o Srbiji.

Ta politika dvostrukih aršina odnosi se na tretiranje tzv. Kosova i Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srpske, objasnio je Dodik.

Upitan da prokomentariše taj dokument, Aleksandar Vučić je danas izjavio da će pozvati političke predstavnike RS, Dodika i Cvijanovićevu.

"Pozvaću ih, neću ja o tome da govorim. Nek oni govore o tome, to su njihovi dokumenti. Nisam učestvovao u tome, pročitao jesam. Pročitaću još nekoliko puta i onda ih pozvati da razgovaramo", kazao je Vučić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.