Vučić o Čankovom odlasku u Kataloniju: U Vojvodini imaju dobar standard,pa otišli u Barselonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2017, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o Čankovom odlasku u Kataloniju: U Vojvodini imaju dobar standard,pa otišli u Barselonu

U Novom Sadu se pojavili skandalozni grafiti i zastave uoči katalonskog referenduma

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da to što su neki iz Vojvodine otišli u Barselonu pred tamošnji referendum pokazuje da imaju visok standard i da mogu da putuju.

- Ne bih pridavao nikakav politički značaj tom njihovom putu - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara o odlasku nekih političara iz Vojvodine u Barselonu.

To znači, ocenio je, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da neki ljudi na severu Srbije dobro žive, imaju para za turističke posete, kao i za sprej i boje da pišu grafite i da mogu da ih troše ne bi li sebi napravili neku kampanju.

Lider LSV Nenad Čanak boravio je u Barseloni na dan referenduma, a dan ranije na sedištu stranke u Novom Sadu okačene su zastave Katalonije, a na nekoliko mesta u Novom sadu i još nekim gradovima u Vojvodini "osvanuli" i grafiti "Vojvodina = Katalonija".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.