Vučić nenajavljeno obišao Knjaževac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić nenajavljeno obišao Knjaževac

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je nenajavljeno obišao opštinu Knjaževac i tom prilikom posetio i etno selo Srna u Kalna kod Knjaževca.

Predsednik je na Instagram stranici Budućnost Srbije objavio video snimak tokom posete porodici Bogdanović, koja je vlasnik etno sela Srna, i objasnio da je u nenajavljenu posetu Knjaževcu krenuo da bi se uverio šta je u toj opštini urađeno posle obilaska Zaječarskog okruga i šta još mora da se uradi.

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije rekao da obilazi radove na putevima u opštini Knjaževac, a sa njim su ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, direktor Puteva Srbije" Zoran Drobnjak i predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić.

Vučić je u poseti domaćinstvu Stanislave i Radivoja Bogdanović, koji su pripremili bogatu trpezu, probao papriku.

"Niko nije smeo da proba papriku, ali ja hoću. Spremili su divnu hranu, ljudi vide na televiziji šta volim. Hvala im na gostroprimstvu, a mi da vidimo kako da pomognemo etno selu Srna i tim divnim ljudima koji se muče, a koji su napravili prelepe sobe", rekao je Vučić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić nenajavljeno obišao Knjaževac

Izvor: RTS, 18.Sep.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nenajavljeno je obišao opštinu Knjaževac i tom prilikom posetio i domaćinstvo u mestu Kalna kod Knjaževca. Vučić obišao i radove na putu Knjaževac-Kalna. . Predsednik je na Instagram...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.