Vučić nenajavljeno obišao Knjaževac

Izvor: RTS, 18.Sep.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić nenajavljeno obišao Knjaževac

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nenajavljeno je obišao opštinu Knjaževac i tom prilikom posetio i domaćinstvo u mestu Kalna kod Knjaževca. Vučić obišao i radove na putu Knjaževac-Kalna.
Predsednik je na Instagram stranici "buducnostsrbijeav" objavio video-snimak tokom posete porodici Bogdanović, i objasnio da je u nenajavljenu posetu Knjaževcu krenuo da bi se uverio šta je u toj opštini >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << urađeno posle obilaska Zaječarskog okruga i šta još mora da se uradi.

Predsednik Srbije je rekao da obilazi radove na putevima u opštini Knjaževac, a sa njim su ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak i predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić.
Vučić je u poseti domaćinstvu Stanislave i Radivoja Bogdanovića, koji su pripremili bogatu trpezu, probao papriku.
"Niko nije smeo da proba papriku, ali ja hoću. Spremili su divnu hranu, ljudi vide na televiziji šta volim. Hvala im na gostoprimstvu, a mi da vidimo kako da pomognemo etno-selu Srna i tim divnim ljudima koji se muče, a koji su napravili prelepe sobe", rekao je Vučić.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je obišao i radove na rekonstrukciji puta Knjaževac-Kalna.

"Nastavljamo da radimo i gradimo" piše na Instagram stranici "buducnostsrbijeav" gde je objavljena i slika sa radnicima na toj deonici puta.
Ministarka Mihajlović u video izjavi rekla je da će rehabilitacija deonice od 1, 8 kilometara biti završena za sedam dana.
"Sve ide po dinamici i nema okruga u Srbiji koje predsednik ne obilazi i nije obišao, a gde inače rehabilitujemo najmanje po 10, 20 ili više kilometara puteva", rekla je Mihajlovićeva.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ U KALNI: Niko ne sme da proba papriku, ali ja hoću

Izvor: Večernje novosti, 18.Sep.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postavio je na svom Instagram profilu kratak video iz posete domaćinstvu Bogdanović u mestu Kalna, u opštini Knjaževac Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je nenajavljeno obišao opštinu Knjaževac i tom prilikom posetio i etno selo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.