Vučić naložio: Bez iznošenja informacija dok traje istraga

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Nov.2016, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić naložio: Bez iznošenja informacija dok traje istraga

Premijer Srbije Aleksandar Vučić naložio je da se ne izlazi u javnost sa informacijama o događajima u Jajincima i na Novom Beogradu dok se istraga ne okonča.

Kako je javio RTS, po nalogu predsednika Vlade Srbije, niko od nadležnih državnih organa koji su zaduženi za bezbednost premijera, uključujući i MUP i civilne i vojne obaveštajne agencije, neće izlaziti u javnost sa informacijama o pronađenom oružju dok se istraga ne završi.

Uskoro opširnije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vučić naložio građanima da zbog istrage zaborave sve što su čuli proteklih dana

Izvor: Njuz.net, 02.Nov.2016

BEOGRAD, 2. novembar 2016, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić zabranio je danas svim državnim organima iznošenje u javnost bilo kakvih detalja o istrazi u Jajincima, dok je od svih građana zatražio da što je pre moguće zaborave sve što su o ovim dešavanjima čuli tokom poslednjih nekoliko...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.