Vučić najavljuje reakciju nadležnih – Bošnjaci u Srbiji biće bezbjedni i zaštićeni, ovo je njihova zemlja

Izvor: SandzakPress.net, 03.Jan.2022, 19:42

Vučić najavljuje reakciju nadležnih – Bošnjaci u Srbiji biće bezbjedni i zaštićeni, ovo je njihova zemlja

Što se tiče događaja iz Priboja, nisam sve detalje video, moje je da kažem Bošnjacima u Srbiji da je ovo njihova zemlja, jednako koliko i moja, jednako koliko i svih nas. Biće apsolutno bezbedni i zaštićeni, srpska država neće dozvoliti bilo kakve incidente, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Tako je prokomentarisao snimak proslave rođenja deteta Dragana Zekovića, policajca iz Priboja, na kojem su se, kako video snimci pokazuju, pevale nacionalističke i fasištičke >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << pesme o Vukovaru, Srebrenici, Sjenici i Novom Pazaru. Na pitanje kako komentariše taj snimak, Vučić je poručio da niko ne može da se saglasi sa vređanjem drugih naroda. – Video sam taj snimak. Što se tiče događaja iz Priboja, nisam sve detalje video, moje je da kažem Bošnjacima u Srbiji da je ovo njihova zemlja, jednako koliko i moja, jednako koliko i svih nas. Biće apsolutno bezbedni i zaštićeni. Naravno da niko ne može da se saglasi sa tim da vređate ili pretite pripadnicima drugih naroda podsećanjem na ubistva nevinih ljudi – kazao je Vučić. Što se tičle odnosa Srba i Bošnjaka, mi moramo da razumemo da jedni bez drugih ne možemo da živimo i opstanemo. -I što pre shvatimo, to će biti bolje i za jedne i za druge – poručio je Vučić. PP Media ZASTRAŠUJUĆE – Policajci u Priboju se veseli uz “Oj Pazaru novi Vukovaru, o Sjenice nova Srebrenice” (VIDEO) The post Vučić najavljuje reakciju nadležnih – Bošnjaci u Srbiji biće bezbjedni i zaštićeni, ovo je njihova zemlja appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Uvredljiva pesma policajaca – građani zgroženi, Vučić osudio i obećao reakciju

Izvor: N1 televizija, 03.Jan.2022

Video proslave u Priboju na kojoj neki od prisutnih policajaca pevaju "Oj Sjenice nova Srebrenice" izazvao je burnu reakciju javnosti, zgražavanje i osudu građana i bošnjačke i srpske nacionalnosti. Organizator proslave se izvinio, predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio ponašanje i obećao...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.