Vučić i Kostić o saradnji SANU i države

Izvor: RTS, 28.Apr.2015, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Kostić o saradnji SANU i države

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i novoizabrani predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti, akademik Vladimir Kostić saglasili su se je potrebna saradnja i bolja komunikacija države i nacionalnih institucija.
Premijer Aleksandar Vučić je izrazio poštovanje prema radu Akademije i istakao važnost njene autonomije, prenosi Tanjug.

Vučić je ponudio pomoć i podršku države >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Akademiji u svim segmentima značajnim za rad te ustanove, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.
Akademik Kostić naglasio je neophodnost kontinuirane komunikacije države i akademije.
"To je dijalog za dobrobit naroda", istakao je Kostić.
Tokom razgovora naglašena je potreba za saradnjom, boljom komunikacijom i koordinacijom države i nacionalnih institucija u vremenima koja su nedvosmisleno teška i predstavljaju izazov za srpsku državu. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potrebna bolja koordinacija države i institucija

Izvor: Akter, 28.Apr.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je ponudio pomoć i podršku države Srpskoj akademiji nauka i umetnosti u svim segmentima značajnim za rad ove ustanove..Premijer Srbije Aleksandar Vučić i novoizabrani predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Vladimir Kostić naglasili su danas potrebu...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.