Vučić i Brnabićeva stigli u Davos

Izvor: RTS, 24.Jan.2018, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Brnabićeva stigli u Davos

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić stigli su u Davos, gde će učestvovati na Svetskom ekonomskom forumu. Sutra sastanak Vučića i albanskog premijera Edija Rame, javlja izveštač RTS-a.
Vučić i Brnabićeva su se po dolasku u Davos susreli sa albanskim premijerom, sa kojim je za sutra zakazan sastanak.

Predsednik se sastao i sa premijerom Italije Paolom Đentilonijem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Vučić je u Davosu prisustvovao skupu na kome je govorila nemačka kancelarka Angela Merkel.
Predsednik Vučić će se u Davosu obratiti skupu "Evropa u svetu" i sa liderima regiona učestvovati na sesiji o ubrzanom procesu dugoročnog razvoja Zapadnog Balkana.
Srpski predsednik prisustvovaće i diskusiji na temu "Novi lideri za Evropu". 
Tokom trodnevnog boravka u Davosu, planirano je da se predsednik Vučić sastane i sa evropskim komesarom Hanom, poljskim predsednikom Dudom i drugim zvaničnicima i privrednicima.
Između ostalih, sastaće se i sa izvršnim direktorom kompanije "Ariston termo" Paolo Merloni, dodaje se u saopštenju predsednikove Službe za saradnju sa medijima. 
Predsednik Vučić je i prošle godine, kao i ranije, boravio na Forumu, gde je imao priliku da promoviše politiku Srbije i razgovara o potencijalnim investicijama u Srbiji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Brnabićeva stigli u Davos

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jan.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić stigli su u Davos, gde će učestvovati na Svetskom ekonomskom forumu. Sutra sastanak Vučića i albanskog premijera Edija Rame, javlja izveštač RTS-a. Susret i sa vlasnikom "Alibabe" Li Na...Vučić i Brnabićeva su se po dolasku u Davos...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.