Vučić i Bocan-Harčenko očekuju da visoki ruski zvaničnik bude na proslavi u Beogradu

Izvor: RTS, 13.Sep.2019, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Bocan-Harčenko očekuju da visoki ruski zvaničnik bude na proslavi u Beogradu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka, sa kojim je razgovarao o organizaciji obeležavanja 75-godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu.
Dvojica sagovornika su izrazili očekivanje da proslavi u Beogradu prisustvuje visoki zvaničnik Ruske Federacije, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Vučić je istakao da je proslava još jedna prilika da se istakne slobodarska tradicija dvaju bratskih naroda.
"Naša zajednička borba na strani prava i pravde obavezuje nas da, uz večitu zahvalnost, čuvamo uspomenu na te slavne dane", naglasio je predsednik Vučić.
Dvojica sagovornika su izrazili očekivanje da proslavi u Beogradu prisustvuje visoki zvaničnik Ruske Federacije i vezi sa tim razgovarali o bilateralnim dokumentima, koji bi tom prilikom mogli da budu potpisani, a koji bi označili još jedan korak u širenju saradnje dveju zemalja.
Vučić je uputio pozdrave predsedniku Putinu, kao i premijeru Medvedevu i ministru spoljnih poslova Lavrovu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Visoki ruski zvaničnik dolazi u Srbiju: Vučić i Bocan-Harčenko o obeležavanju godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu

Izvor: Blic, 13.Sep.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka, sa kojim je razgovarao o organizaciji obeležavanja 75-godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu.

Nastavak na Blic...

Visoki ruski zvaničnik dolazi u Srbiju: Vučić i Bocan-Harčenko ugovorili DETALJE POSETE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2019

Dvojica sagovornika su izrazili očekivanje da proslavi u Beogradu prisustvuje visoki zvaničnik Ruske Federacije..Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka, sa kojim je razgovarao o organizaciji obeležavanja 75-godišnjice...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.