Vučić danas sa režiserom Nikitom Mihalkovim

Izvor: Kurir, 02.Okt.2014, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić danas sa režiserom Nikitom Mihalkovim

BEOGRAD - Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primiće danas ruskog reditelja Nikitu Mihalkova.

Mihalkov boravi u Beogradu povodom svetske premijera filma "Sunčanica". Vučić i Mihalkov će razgovarati u zgradi Vlade u Nemanjinoj ulici.

Premijera "Sunčanice" biće održana 3. oktobra u Centru Sava.Scenario filma, pisan prema istoimenom romanu nobelovca Ivana Bunjina, gledaoce vodi u dvadesete godine prošlog veka na poluostrvo Krim, odakle se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << posle građanskog rata evakuiše poražena armija belih Rusa, a glavne uloge igraju Ruskinja Viktorija Solovjova i naš glumac Miloš Biković.

Na premijeri se očekuje veliki broj glumaca iz celog sveta, reditelja i državnih zvaničnika.

"Kada se film prvi put prikazuje, to za gledaoca postaje dan rođenja filma. A rođendan se slavi sa prijateljima," rekao je Mihalkov objašnjavajući zašto je premijera baš u Beogradu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.