Vučić danas s Zaharievom

Izvor: B92, 24.Jul.2017, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić danas s Zaharievom

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa Ekaterinom Zaharievom, ministarkom spoljnih poslova Republike Bugarske.

Sastanak je zakazan u 17.00 sati, u zgradi Generalnog sekretarijata, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Bugarsko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da Zaharieva dolazi u dvodnevnu posetu Srbiji gde će se u ponedeljak sastati sa predsednikom Vučićem, a u utorak sa premijerkom Anom Brnabić, prvim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potpredsednikom Vlade Srbije i ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem i ministarkom pravde Nelom Kuburović.

Zaharieva će tokom posete predstaviti prioritete bugarskog predsedavanja EU 2018. godine, koji će se fokusirati na evropsku perspektivu balkanskih zemalja, navodi se u saopštenju, prenela je BTA.

Kako se navodi, Zaharieva će u utorak otvoriti i konferenciju o manjinskoj politiici i promociji integracije u Srbiji, koja je finansirana u okviru programa saradnje za razvoj bugarskog Ministarstva spoljnih poslova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.