Izvor: N1 televizija, 23.Jul.2017, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari VMA i dalje se bore za život dvojice vatrogasaca

Lekari Vojno-medicinske akademije u Beogradu se i dalje bore za život dvojice vatrogasca MUP povređenih u požaru na Adi Huji početkom ove nedelje, kao i radnika povređenog u nedavnoj nezgodi u namenskoj industriju u Lučanima.

Izvor: Tanjug

U teškom stanju je i beskućnik koga su povredili huligani. Sve njih danas su obišli ministri policije i odbrane Nebojša Stefanović i Aleksandar Vulin.

U požaru koji je u sredu izbio u fabrici "Avala >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Kartonka" na Adi Huji povređeno je šest vatrogasaca i dvoje radnika firme.

U fabrici "Milan Blagojević namenska“ u Lučanima polovinom meseca došlo je do požara tehnološkog otpada u kome su povređena dva radnika.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Lekari VMA i dalje se bore za živote dvojice vatrogasaca

Izvor: N1 televizija, 23.Jul.2017

Lekari Vojno-medicinske akademije u Beogradu se i dalje bore za život dvojice vatrogasca MUP povređenih u požaru na Adi Huji početkom ove nedelje, kao i radnika povređenog u nedavnoj nezgodi u namenskoj industriju u Lučanima...Izvor: Tanjug..U teškom stanju je i beskućnik koga su povredili huligani....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.