Vučić čestitao premijeru Hrvatske Plenkoviću

Izvor: N1 televizija, 20.Okt.2016, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao premijeru Hrvatske Plenkoviću

Premijer Srbije Aleksandar Vučić čestitao je imenovanje na dužnost novom premijeru Hrvatske Andreju Plenkoviću, saopšteno je iz kabineta.

"U ime Vlade Srbije i svoje ime, srdačno Vam čestitam imenovanje na dužnost predsednika Vlade Hrvatske", piše u čestitki.

Vučić je naveo da se nada da će Plenković i Vlada Hrvatske "svojim radom doprineti dobrosusedskim odnosima, dobrobiti i prosperitetnoj budućnosti dveju zemalja."

"U Vladi Srbije i meni >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << lično imaćete iskrenog partnera u ostvarenju takvog cilja, jer je naša saradnja i značajan oslonac za mir i stabilnost u regionu, kao i promociju zajedničkih evropskih vrednosti", navodi se u čestitki.

Vučić je, takođe, izrazio nadu da će dve zemlje dobro sarađivati i poželeo Plenkoviću mnogo uspeha u obavljanju dužnosti.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.