Vučić: Zakon gori od onog iz 1998.

Izvor: B92, 31.Avg.2009, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Zakon gori od onog iz 1998.

Beograd -- Zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić smatra da je predlog izmena Zakona o informisanju mnogo restriktivniji od zakona iz 1998. godine.

"Nemam problem kada se pominje onaj zakon, jer sam već priznao šta je bilo loše u njemu i gde sam pogrešio. Pošto tada nisam imao hrabrosti da se pobunim, nego sam ga čak i zastupao, primiću na svoja pleća sve udarce, ali onda nemojte da radite to isto i još mnogo gore u situaciji kada ne postoji niti neposredna ratna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opasnost, niti ratno stanje", naveo je Vučić za "Borbu".

On kaže da "novi zakon predviđa deset puta veće kazne”.

"Prosto nema razloga da se usvoji, deset godina je prošlo, drugačije je vreme. Sada nema ništa od bezbednosne nesigurnosti, ali se opet donosi zakon deset puta gori”, rekao je on.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srušićemo zakon!

Izvor: Kurir, 31.Avg.2009

BEOGRAD - Sve srpske opozicione stranke, osim LDP, najavile su da će se danas pojaviti u Skupštini u punom sastavu i da će glasati protiv..Konačna računica..Poslanička grupa Zajedno za Srbiju i G17 plus imaju zajedno 102 glasa u Skupštini. Pod pretpostavkom da se svi poslanici danas pojave u klupama,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.