Vučić: Udarili smo temelje za budućnost! Zadovoljan sam poštenjem i angažmanom Vlade!

Izvor: Press, 03.Avg.2014, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Udarili smo temelje za budućnost! Zadovoljan sam poštenjem i angažmanom Vlade!

Ipak, premijer, kaže da ne želi da daje ocene, da je škrt po tom pitanju, jer, kako kaže, on nikada nije potpuno zadovoljan.

Ukazao je i da nije bilo moguće predvideti najtežu privrednu katstrofu koja nas je zadesila, ali da je uprkos tome ostvareno sve što je bilo planirano.
"Zadovoljan sam trudom, marljivošću, angažamom, poštenjem i odgovornošću. Nije bilo moguće da predvidite najtežu privrednu katastrofu koja nas je zadesila, a mislim da smo i pored toga, sve ono >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << što smo u našem planu, a važno je reći da Srbija ima plan", rekao je Vučić i dodao da je vlada posvećena da je ozbiljna i rešena da se bavi najtežim problemima.

Pročitajte još:
Borislav Stefanović: Za Vladu je i nula visoka ocena!
Ljajić: Ova vlada postavila standard za sve buduće! Građani mogu da mere rezultate rada!
Vučić i članovi vlade danas u Bačkom Gradištu
   
Misli da je aktuelna vlada uspela u pravljenju temelja i osnova za bolji investicioni ambijent i sa tim su, kaže, bez izuzetka saglasni svi koji u našu zemlju ulažu.
Vučić je izjavio da Srbija neće doživeti ekonomsku sudbinu Argentine ili Grčke zasto što ima odgovornu vlast koja ne kupuje glasove već donosi teške ali spasonosne zakone.
"Srbija nije u opasnosti od bankrotstva. Nama je počeo dug dramatično da se uvećava jer doveli su nas na ivicu bankrotstva kupovinom glasova i socijalnog mira. Naš je posao da sredimo javne finansije, da pokažemo da možemo da napravimo nešto bolje i da napravimo zdravu ekonomiju, jer je danas nemamo. Dobar deo ljudi misli da će nešto da nam padne sa neba, neće, moramo na tome sami da radimo", rekao je Vučić govoreći na televiziji "Pink" o prvih sto dana rada vlade.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.