Vučić: Učvrstiti odnos Srbije i Kine u oblasti inovacija

Izvor: Danas, 08.Okt.2019, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Učvrstiti odnos Srbije i Kine u oblasti inovacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ministrom za nauku i tehnologiju Narodne Republike Kine Vang Džangom, povodom Četvrte konferencije Narodne Republike Kine i 17 zemalja Centralne i Istočne Evrope o saradnji u inovacijama, čiji je domaćin Srbija. Članak Vučić: Učvrstiti odnos Srbije i Kine u oblasti inovacija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ RAZGOVARAO SA MINISTROM ZA NAUKU I TEHNOLOGIJU KINE! Ministar Vang želi da Srbija u oblasti novih tehnologija, veštačke inteligencije i robotike bude vodeća zemlju u regionu!

Izvor: RTV Pink, 08.Okt.2019

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom za nauku i tehnologiju Narodne Republike Kine Vang Džangom, povodom Četvrte konferencije Narodne Republike Kine i 17 zemalja Centralne i Istočne Evrope o saradnji u inovacijama, čiji je domaćin Republika Srbija.

Nastavak na RTV Pink...

Zasedanje Interparlamentarne unije od 13. oktobra u Beogradu

Izvor: Danas, 08.Okt.2019

Skupština Srbije biće domaćin 141. zasedanja Interparlamentarne unije, koja će se u Beogradu održati od 13-17. oktobra i okupiti parlamentarne delegacije iz čak 150 zemalja i 80 predsednika parlamenata, što je do sada najveći broj predsednika parlamenata u istoriji na jednom zasedanju IPU. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.