Vučić: U inostranstvu lečimo deset puta više dece

Izvor: Beta Video, 19.Dec.2016, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: U inostranstvu lečimo deset puta više dece

BEOGRAD - Potpisvanju sporazuma kojim će EMS donirati pet miliona dinara Fondu za lečenje obolenja koja se ne mogu lečiti u Srbiji, prisustvovao je i premije Aleksandar Vučić koji je izrazio zadovoljstvo što se EMS opredelio za podršku fondu istakavši da se danas u odnosu na prethodne tri godine u inostranstvu leči deset puta više dece.(CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

O trošku Fonda, 134 pacijenta dobilo pomoć u inostranstvu

Izvor: RTS, 19.Dec.2016

"Elektromreža Srbije" i ove godine je donirala novac. Reč je o pet miliona dinara u Budžetski fond koji je Vlada osnovala pre dve godine. O trošku tog fonda, zdravstvenu pomoć u inostranstvu ili postavljanje dijagnoze dobilo je 134 pacijenta. Potpisivanju ugovora o donaciji prisustvovao je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.