Vučić: Smenićemo direktore koji duže letuju nego što rade, neće im pomoći ni veze ni mediji!

Izvor: Press, 02.Sep.2013, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Smenićemo direktore koji duže letuju nego što rade, neće im pomoći ni veze ni mediji!

"Mi ćemo dubinski to sprovesti i to će biti jednako temeljno, kao što je bila rekonstrukcija ministara. Znam da mnogima nije pravo, nije pravo mnogim državnim sekretarima, mnogim drugim ljudima, raznim direktorima koji nisu na konkursu izabrani, ali će morati da snose posledice svog ili nedovoljno uspešnog rada ili nerada" rekao je Vučić novinarima posle otvaranja štamparije Ringijer-Aksel Špringer.

On je upozorio da neki koji provedu više vremena na godišnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << odmoru za godinu dana, a njihovi rukovodioci mogu da budu na poslu svaku subotu i nedelju, neki koji pet od 12 meseci godišnje provedu na planinama i moru i najeksluzivnijim letovalištima - ne mogu da budu direktori JP u Srbiji, državni sekretari...

"Možete da molite koliko hoćete, imate veza koliko god hoćete u svim mogućim kompanijama, novinama, televizijama, baš me briga za to, i to će biti završeno", poručio je Vučić.

On je odbacio "nefer primedbe" da nije govorio istinu kada je najavio rokove rekonstrukcije vlade:

"Ti ljudi ne razumeju šta govorim i izvlače iz konteksta ono što pričam. Rekao sam da će 26. jula biti završeno što se nas tiče saznanje koji će ministri biti smenjeni i to je bilo tačno 26.
- Rekao sam iza 20. avgusta završićemo u Skupštini rekonstrukiciju i izabraćemo nove ministre - i to je završeno" zaključio je Vučić.


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.