Vučić: Rekonstrukcija i dubinski i temeljno

Izvor: Blic, 02.Sep.2013, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Rekonstrukcija i dubinski i temeljno

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da će rekonstrukcija biti nastavljena, da će biti dubinska i temeljna i kad je reč o državnim sekretarima, direktorima javnih preduzeća i drugim kadrovima, iako to, kako je rekao, mnogima nije pravo.

- Mi ćemo dubinski to sprovesti i to će biti jednako temeljno, kao što je bila rekonstrukcija ministara. Znam da mnogima nije pravo, nije pravo mnogim državnim sekretarima, mnogim drugim ljudima, raznim direktorima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji nisu na konkursu izabrani, ali će morati da snose posledice svog ili nedovoljno uspešnog rada ili nerada - rekao je Vucičh novinarima posle otvaranja štamparije Ringije-Aksel Špringer.

On je upozorio da neki koji provedu više vremena na godišnjem odmoru za godinu dana, a njihovi rukovodioci mogu da budu na poslu svaku subotu i nedelju, neki koji pet od 12 meseci godišnje provedu na planinama i moru i najeksluzivnijim letovalištima - ne mogu da budu direktori JP u Srbiji, državni sekretari. . .

- Možete da molite koliko hoćete, imate veza koliko god hoćete u svim mogućim kompanijama, novinama, televizijama, baš me briga za to, i to će biti završeno - poručio je Vučić.

On je odbacio "nefer primedbe" da nije govorio istinu kada je njavio rokove rekonstrukcije vlade:

- TI ljudi ne razumeju šta govorim i izvlače iz konteksta ono što pričam. Rekao sam da će 26. jula biti završeno što se nas tiče saznanje koji će ministri biti smenjeni i to je bilo tačno 26-og. Rekao sam iza 20. avgusta završićemo u Skupštini rekonstrukiciji i izabraćem nove ministre - i to je završeno - zaključio je Vučić.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.