Vučić: Priština je ugrozila naš mir

Izvor: Vesti-online.com, 29.Sep.2018, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Priština je ugrozila naš mir

"Po treći put od 26. marta na apsolutno neprimeren način ugrožen je mir, napadnut mir i pokušano da se od Srbije dobije odgovor koji bi Priština mogla da iskoristi, zajedno sa jednim delom međunarodne organizacije, da satanizuju Srbiju", rekao je večeras u vanrednom obraćanju javnosti predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

To su, istakao je, učinili bez bilo kakvog prava i suprotno Briselskom dogovoru i sporazumu i pokušali na svaki način da pokažu da ih ti sporazumi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ne obavezuju i, još gore, da imaju podršku pre svega svojih zapadnih saveznika.

U operaciji je učestvovalo između 110 i 130 pripadnika kosovskih bezbednosnih snaga, svi Albanci, svi pod dugim cevima, a zauzeli su pristupne saobraćajnice i sve objekte u blizini Gazivoda, brutalno maltretirali više lica, a četvori držali kao taoce.

- Oni nemaju šta da traže na severu Kosova sa dugim cevima - rekao je Vučić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Nećemo tolerisati nasilje nad Srbima na Kosmetu

Izvor: RTS, 29.Sep.2018

Srbija je na današnji upad specijalaca kosovske policije na sever Kosmeta reagovala odmereno, mirno i staloženo, ali je jasno upozorila da neće tolerisati nasilje nad Srbima, rekao je predsednik Aleksandar Vučić tokom vanrednog obraćanja javnosti. Poručuje da, ako se albanski predstavnici...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.