Vučić: Prioritet je mir, ali država će zaštiti narod ako bude pokušaja napada

Izvor: Beta, 13.Okt.2021, 18:02

Vučić: Prioritet je mir, ali država će zaštiti narod ako bude pokušaja napada

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je prioritet države da čuva mir i stabilnost "po svaku cenu", ali da će država morati da zaštiti narod, ako bude pokušaja napada.Predsednik je obišao danas jedinicu Žandarmerije u Kraljevu koja ga je pozdravila pesmom "Hriste Bože".Vučić je zahvalio pripadnicima žandarmerije na svemu što čine "u odbrani svoje otadžbine, štiteći njen integritet"."Nikad niste tražili izgovor i lakše rešenje već ste štitili svoj narod. Budite spremni, radite, vežbajte, a mi ćemo dati sve od sebe da vam plate budu veće, da imate sigrunu budućnost za sebe i svoju decu", rekao je predsednk u Kraljevu.Vučić: Poručio sam EU da zauzda Prištinu, a ako ne može mi ćemoPredsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, tokom razgovora sa Srbima sa Kosova, u Raškoj, da je specijalnom predstavniku Evropske unije za pregovore Beograda i Prištine Miroslavu Lajčaku rekao da Prištinu "zauzdaju, a ako nisu u stanju - zauzdaćemo ih mi". "Oni su mi rekli - 'radimo na tome'", prepričao je Vučić, navodeći da je Priština imala podršku bar jedne zapadne zemlje, a nije članica Evropske unije, za današnju akciju na severu Kosova.Vučić je rekao da je to Srbiji poznato iz njenih obaveštajnih podataka, kao i da su ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vučić: Prioritet je mir, NATO da obavlja svoj posao, u suprotnom država će zaštiti narod i pobediti

Izvor: Beta Video, 13.Okt.2021

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je zamolio NATO da obavlja svoj posao, jer neće postojati drugi način odbrane no da, iako je prioritet države da čuva mir i stabilnost, država zaštiti narod, ako bude pokušaja napada. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.