Vučić: Optužbe opozicije kao humoristički program

Izvor: N1 televizija, 02.Mar.2017, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Optužbe opozicije kao "humoristički program"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nikada za vreme izborne kampanje nije radio republički parlament i dodao da mu optužbe opozicije na taj račun deluju kao "humoristički program".

Vučić je novinarima u Vranju rekao da su predstavnici prethodne vlasti prekidali rad parlamenta i po četiri meseca i da zbog toga nemaju pravo da kritikuju Srpsku naprednu stranku (SNS) zbog toga što je zasedanje parlamenta odloženo do završetka predsedničkih izbora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
On je rekao da ga, kao najavljenog predsedničkog kandidata SNS jedino zanima podrška naroda, a da se neće udvarati ni "lažnoj eliti" ni "foteljašima koji se samo bore da nekom skinu glavu, da budu bogati i da se voze avionima", a koji ne znaju ni gde su Ristovac ni gde je Vranjska Banja.

"Sada imaju priliku da pobede, nema problema, ali da me uplaše ili da im se sklonim... Težak je taj posao", rekao je Vučić.

On je najavio da će za vreme kampanje posetiti i Kosovo i Metohiju i izrazio nadu da će dobiti podršku bar 70 odsto tamošnjih glasača.

Vučić je dodao da je na prošlim izborima dobio podršku 67 odsto izašlih glasača na KiM, a da sada veruje da će ih biti i više jer ih je "hrabro i odgovorno zastupao".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.