Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jun.2017, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Odnosi Srbije i Hrvatske kičma odnosa u regionu

ZAGREB - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su odnosi Srbije i Hrvatske uvek bili kičma odnosa u regionu.

"Mislim da su naši odnosi uvek bili i uvijek će biti kičma odnosa u cijelom regionu. Predsjednica Grabar-Kitarović i ja dogovorili smo se da ćemo se naći i dva-tri problema pokušati da rješimo u idućih šest mjeseci", rekao je Vučić u intervjuu HRT-u, nakon jučerašnje svečanosti povodom inauguracije.

On je rekao da je izuzetno zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << što je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bila na svečanosti povodom inauguracije.

"To je od velikog značaja za naše odnose. Time se pokazalo poštovanje prema Srbiji, a i veliko poštovanje koje Republika Srbija ima prema Republici Hrvatskoj", rekao je Vučić.

Hrvatska televizija ističe i da je to prvi intervju predsjednika Srbije nakon jučerašnje svečanosti, a integralni intervju biće emitovan u Dnevniku HRT-a u 19 sati.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.