Vučić: Nastavićemo razgovore sa Prištinom

Izvor: Beta, 13.Sep.2018, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nastavićemo razgovore sa Prištinom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Beograd nastaviti razgovore sa Prištinom, ali i da verovatno neće uspeti da postignu sporazum."Važno je da čak i ako ne postignemo sporazum, što je verovatno, da će neko posle nas morati da ga postigne, jer bez dugoročne izgradnje mira nećemo biti u situaciji da nastavimo sa ovako uspešnim ekonomskim rezultatima", rekao je Vučić. On je kazao da mora da se brine o deci, a ne "kako da se dodvorimo onima koji vole laka rešenja od kojih nas uglavnom boli gava"."To je kao kada rak lečite aspirinom", dodao je Vučić.Vučić izjavio je danas da mnogi u regionu ne žele stabilnost i mir nego nastavak permanentnog političkog sukoba Srba i Albanaca."Želeli bi da se Srbi i Albanci nikada ne dogovore i da svi napreduju, a Srbi i Albanci ne. Nekima nije pravo što Srbija, koja je zaostajala, ima najbrže rastuću ekonomiju, što smanjuje dug i nezaposlenost i privlači investicije. Zato im je potrebna Srbija koja bi da ratuje. I zato smišljaju da sam rekao nešto što je svakome jasno da nije bio smisao", rekao je Vučić nakon posete bolnici u Zemunu. Na pitanje kako reaguje na kritike iz pojedinih zemalja u regionu na njegovo ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Nastavićemo razgovore sa Prištinom

Izvor: Beta Video, 13.Sep.2018

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Beograd nastaviti razgovore sa Prištinom, ali i da verovatno neće uspeti da postignu sporazum. (CH11)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.