Izvor: Mondo, 13.Sep.2018, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić traži garancije: Uz dogovor o Kosovu...

Ako ikada postignemo bilo kakav sporazum sa Prištinom, Srbija bi morala da dobije jasne garancije da će postati država članica EU 2025. godine, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu Rojtersu.

Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

Britanska agencija navodi da su Beograd i Priština od 2013. godine posvećeni dijalogu pod posredovanjem EU, u cilju poboljšanja odnosa i rešavanja svih otvorenih pitanja između dve strane, ali da od tada nije postignut veliki napredak.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREDSEDNIK ZA ROJTERS: Ako postignemo sporazum sa Prištinom, Srbija bi morala da dobije garancije za ulazak u EU 2025!

Izvor: Večernje novosti, 13.Sep.2018

Ako ikada postignemo bilo kakav sporazum sa Prištinom, Srbija bi morala da dobije jasne garancije da će postati država članica EU 2025. godine, rekao je predsednik Srbije BEOGRAD - Ako ikada postignemo bilo kakav sporazum sa Prištinom, Srbija bi morala da dobije jasne garancije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.