Vučić: Najvažniji cilj su nove fabrike i nova radna mesta

Izvor: RTS, 14.Jan.2020, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Najvažniji cilj su nove fabrike i nova radna mesta

Za nas je najvažniji cilj otvaranje fabrika i novih radnih mesta, da se u Srbiji živi bolje, da ljudi rade i ostaju na svojim ognjištima, poručio je predsednik Aleksandar Vučić uoči otvaranja novog pogona fabrike "Knott Autoflex Uug d.o.o." u Bečeju.
"Zato svakodnevno bijemo bitku za investitore, koja je bitna za stvaranje budućnosti, veoma je značajno da imamo radnike koji su spremni da daju svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << doprinos, ali i infrastrukturu koja je dobra", naveo je Vučić na Instagram profilu "budućnostsrbijeav".

Predsednik će sutra prisustvovati svečanom otvaranju novog pogona fabrike "Knott Autoflex Uug d.o.o."  u Bečeju.
Na Instagramu je objavio i fotografiju sa dijagramom, na kojem se navodi da će fabrika zapošljavati 740 radnika, kao i da od svog osnivanja do danas predstavlja ukupnu investiciju od 25,5 miliona evra.
Kompanija, između ostalog, proizvodi delove za auto-prikolice.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.