Vučić: I ako izgubim vlast, Srbi će ceniti šta smo uradili

Izvor: Prva.rs, 27.Dec.2016, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: I ako izgubim vlast, Srbi će ceniti šta smo uradili

U emisiji Prve televizije "Prva tema", dvojica političara su pohvalila rad jedan drugog, a premijer Vučić je istakao da Šredera poštuje i doživljava kao “svog prijatelja i prijatelja Srbije“.
"Reč jeste i o prijateljstvu, dugo se poznajemo, vodili smo duge razgovore, mada pripadamo različitim strankama i pokretima. Gledam na naš odnos kao na prijateljstvo, zato što cenim pouzadnost, a Aleksandar je pouzdan, iskren i možete da se na to oslonite. Kada kaže "da", onda je to "da", >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << a kada kaže "ne", onda je to "ne", a to su osobine jednog čoveka koji se brine za stabilnost u svojoj zemlji, ali i za razvoj i dobro je što je to tako“, naveo je bivši nemački kancelar.
Premijer Vučić je na to dodao da je Šreder stvorio ekonomski jaku Nemačku, kao i da je mnogo vremena posvetio razvoju odnosa sa Srbijom.
"Ako budem neku traku ostavljao deci, to bi bila ova na kojoj se vidi kako sedim u studiju sa Gerhardom Šrederom. On je legendarni nemački kancelar. Lično ga poštujem i doživljavam kao svog prijatelja i prijatelja Srbije", rekao je Vučić.
Premijer se osvrnuo i na trenutnu političku situaciju u Srbiji i kaže da nije lako izdržati kada je “najnapadaniji svakog dana“. 

"Nisam neosetljiv, nije lako izdržati ako si neko ko je najnapadaniji svakog dana, ali nemam problem da sutra izgubim vlast, jer znam da će Srbi ceniti ono što smo uradili. Guramo, danas ne cene, ili bar dobar deo ljudi ne ceni, ali sutra će da ceni i to sam siguran i to je mnogo važnije od izbornih rezultata“, rekao je Vučić. 
Celu emisiju "Prva tema" možete pogledati OVDE!

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.