Izvor: RTS, 02.Sep.2021, 13:28

Vučić: Da stanemo svi uz našu himnu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je građane da se ujedine i sve razlike stave po strani i stanu svi uz državnu himnu Bože pravde.
Predsednik Srbije istakao je da "demokratija ne znači samo vladavinu većine, već i poštovanje prava manjine. Pravo i na drugačije mišljenje i iznošenje drugačijih stavova.

"Zato ću uvek braniti i one koji ne vole našu himnu Bože pravde, koji nisu oduševljeni našom trobojkom. Jer imaju pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da se tako prema našim znamenjima, obeležjima i svečanim pesmama odnose", rekao je Vučić u video-poruci postavljenoj na Instagram nalogu "Budućnostsrbijeav".
Međutim, smatra da je sramota i da nije dobro da pojedine društvene grupe, političari i mediji vređaju na najgori i najbesmisleniji način sve ono što predstavlja zajedništvo i jedinstvo zemlje, našu himnu i zastavu.
"Posebno u trenucima kada smo izloženi velikim pritiscima i kada očekujemo još veće pritiske po pitanju opstanka celovitosti naše zemlje. Pozivam sve ljude da se ujedinimo i sve razlike stavimo po strani i stanemo svi uz našu himnu Bože pravde – živela Srbija", poručio je Vučić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Da stanemo svi uz našu himnu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas građane da se ujedine i sve razlike stave po strani i stanu svi uz državnu himnu "Bože pravde"..."Demokratija ne znači samo vladavinu većine, već i poštovanje prava manjine. Pravo i na drugačije mišljenje i iznošenje drugačijih stavova....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.