Vučić: Čega sam se naslušao, to pas s maslom ne bi pojeo

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 22:38

Vučić: Čega sam se naslušao, to pas s maslom ne bi pojeo

- Nije nam uvek lako, ali ko nas pita - rekao je predsednik

Borili smo se, zaista, na iskren, otvoren, ozbiljan i odgovoran način za interese Srbije, izjavio je večeras, posle nastavka dijaloga u Briselu predsednik Aleksandar Vučić.

Na pitanje šta je na sastanku poručio prištinskoj strani, Vučić je rekao da to ne voli da radi, jer onda to nije dijalog, već prepričavanje za medije, pa će, kaže, svaki sledeći put svi razmišljati samo o onome što će reći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na sastanku...

- Nije nam uvek lako, ali ko nas pita... To nam je posao, da se borimo za Srbiju. A, šta sam sve šlusao i čega sam se sve naslušao tokom osam godina, to pas s maslom ne bi progutao - dodao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.