Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Avg.2023, 14:31

Vučić: Američke sankcije rukovodstvu RS smatramo nezasluženim, ni na koji način se nećemo saglasiti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da američke sankcije rukovodstvu Republike Srpske (RS) Srbija smatra "neprimerenim i nezasluženim" i da će se prema sankcionisanim osobama odnositi kao da te sankcije ne postoje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO VUČIĆ U BANJALUCI: Srbija u potpunosti poštuje Dejton, a kad je reč o sankcijama SAD, ponašaćemo se kao da one ne postoje!

Izvor: Kurir, 04.Avg.2023

Predsednik je naglasio da američke sankcije rukovodstvu Srpske Srbija smatra "neprimerenim i nezasluženim", te da su oni pod sankcijama dobrodošli

Nastavak na Kurir...

Sankcije rukovodstvu RS-a za Srbiju ne postoje, poručio Vučić iz Banje Luke

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Avg.2023

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da sankcije Sjedinjenih Američkih Država prema rukovodstvu Republike Srpske i Srbije za njegovu zemlje ne postoje, da neće donijeti ništa dobro i da će samo nanijeti štetu međusobnim odnosima. ''Dovoljno je da vidite protiv koga su sankcije da vidite...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.