Vučević odgovorio Radmanu: Ne očekujem da on to razume, ne dozvoljava mu politički DNK

Izvor: B92, 25.Feb.2024, 09:47

Vučević odgovorio Radmanu: Ne očekujem da on to razume, ne dozvoljava mu politički DNK

Potpredsednik Vlade Miloš Vučević komentarisao je izjavu hrvatskog ministra Gordana Grlića Radmana koji je optužio Srbiju da sedi na dve stolice.

"Voditi suverenu politiku nije lako. Za državu koja poseduje, za svetske prilike, malu teritoriju i neveliki broj stanovnika, taj zadatak je još teži. Ali na duge staze, ta politika je jedina ispravna, jedina u skladu sa srpskom tradicijom i hrabrošću koja je od vajkada bila naša odlika," rekao je Vučević.

"Naravno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ćemo i dalje nastaviti da sami branimo našu nezavisnost. Jasno je da od suverenosti nikada nećemo odustati. Svakako da ćemo sopstvenu slobodu uvek ljubomorno čuvati. I da, ni najmanje ne očekujem da Gordan Grlić-Radman išta od ovoga, ikada razume. Ne dozvoljava mu politički DNK," zaključio je on.

Pročitajte i:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.