Vučić razotkrio hrvatskog ministra: Jak odgovor predsednika Srbije

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 23:06

Vučić razotkrio hrvatskog ministra: Jak odgovor predsednika Srbije

Predednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je jakim rečima hrvatskom ministru Gordanu Grliću Radmanu.

Vučić je objasnio da ministar vređa srpski narod.

"Hrvatski ministar ne samo da se brutalno meša u unutrašnje stvari Srbije, već po običaju laže i vređa srpski narod i preti građanima Srbije. Grlić-Radman je jedno u pravu, možda sam ja nečiji trabant, možda i wartburg, možda i Fića, ali nikada nisam bio ničiji potrčko i sluga, što se za Grlić-Radmana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne može reći. Da ne idem daleko u prošlost, bilo bi suviše bolno.", rekao je Vučić.

Podsetimo, hrvatski ministar je izjavio:

"Što se tiče Srbije, jedno su građani, a drugo je Vučić i njegova politika koja mora odlučiti na kojem će stolicu sedeti, neudobno je sedeti na dve stolice. On ne bi trebao imati veliku dilemu. Vučić može biti trabant i satelit Rusije, ali neće se dopustiti uticaj Rusa ili drugi maligni uticaji koji bi narušili stabilnost Zapadnog Balkana".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić oštro odgovorio hrvatskom ministru: "Možda sam ja nečiji trabant, vartburg ili fića, ali nikada nisam bio ničiji potrčko i sluga"

Izvor: Blic, 24.Feb.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je večeras Gordana Grlić Radmana, hrvatskog ministra spoljnih poslova, da ne samo da se brutalno meša u unutrašnje stvari Srbije, već da "po običaju laže i vređa srpski narod i preti građanima Srbije".

Nastavak na Blic...

Vučić: Nikad nisam bio ničiji potrčko, što se za Grlić-Radmana ne može reći

Izvor: Piplmetar.rs, 25.Feb.2024, 00:31

E. S. . .. Vučić: Nikad nisam bio ničiji potrčko, što se za Grlić-Radmana ne može reći .. Foto: Printscreen/TV Prva. .. Hrvatski ministar spoljnih poslova ne samo da se meša u unutrašnje stvari Srbije, već vređa srpski narod i preti građanima Srbije,...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.