Izvor: RTS, 02.Okt.2020, 18:55

Vremenska prognoza - 3. oktobar

Prvi dan vikenda vraća leto u naše krajeve. Sunčano i veoma toplo, temperatura i do 31 stepen. Lep i sunčan dan kvariće samo košava, koja će povremeno biti olujne jačine. Uveče na zapadu i severozapadu ponegde pljusak.

03.10.2020. Subota: Pretežno sunčano, toplo i vetrovito sa umerenim, u košavskom području i na planinama jakim, a na jugu Banata i olujnim jugoistočnim vetrom. Krajem dana i tokom noći na zapadu i severozapadu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << naoblačenje, ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Najniža temperatura od 10 na jugu Srbije do 20 na jugu Banata, najviša dnevna od 24 do 31 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovtnoća 95%.
04.10.2020. Nedelja: Promenljivo oblačno, u većini mesta periodima sunčanog vremena, a na  severu i zapadu ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom uz manji pad temperature. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni, na jugu Banata jak jugoistočni, još ujutro i pre podne sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od 12 do 20, najviša od 24 na severu do 30 stepeni na jugoistoku. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa ili bez padavina, verovtnoća 80%. Udari vetra > 17 m/s, verovtnoća 90%.
05.10.2020.Ponedeljak: Promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 12 do 18, najviša od 25 do 30 stepeni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa ili bez padavina, verovtnoća 90%.
06.10.2020. Utorak: Promenljivo oblačno i svežije, mestimično s kišom,  pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 13 do 17, najviša od 22 do 25 stepeni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa ili bez padavina, verovtnoća 90%.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Temperature u porastu, košava kvari pravi letnji dan

Izvor: RTS, 03.Okt.2020, 06:05

Prvi dan vikenda vraća leto u naše krajeve. Biće sunčano i veoma toplo, temperatura i do 31 stepen. Lep i sunčan dan kvariće samo košava, koja će povremeno biti olujne jačine. Uveče na zapadu i severozapadu ponegde pljusak. . Danas će biti pretežno sunčano, toplo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.